Over ons

Meer over mij te weten komen?

Wat doen wij?

Door middel van bewust te werken aan je doel (vraag, probleem) kan jij successen bereiken. Sta stil bij jezelf gun jezelf even de aandacht en vraag jezelf af wat je wilt bereiken. Hoe maak jij keuzes in het leven? Realise the Universe zal je daarbij inspireren. Daartoe wordt gebruik gemaakt van meditatie, oefeningen en opdrachten.

Een volgende stap is dan hoe ga je aan de slag en hoe werk je aan je doel? Kijk buiten je comfortzone, ga groots denken, out of the box. Vaak kom je erachter dat je veel meer kan dan je denkt te kunnen. Hoe help je jezelf en hoe kan je anderen helpen? Wordt coach over jezelf en help anderen. Daarbij is zelfontplooiing en ontwikkeling heel belangrijk.

Als je eenmaal daar bent kan je grote groepen benaderen. Realise the Universe biedt de training aan individuelen en organisaties; maak mensen sterk om daarmee de teamprestatie te verbeteren. Voor de organisatie is dat van groot belang dat de vitaliteit van de medewerkers hoog staat. Organisaties kunnen ons ook benaderen voor workshops, teamcoaching en trainingen (off- en online).

Wat bieden wij!

Realise the Universe biedt fysieke trainingen en online trainingen aan, geeft workshops, inspirerende webinars en seminars en geeft adviezen voor zover dat in het bereik ligt van Realise the Universe. Verder doen wij nog aan meditatie en (ontspannings- en stoel) massage.

Reviews

Zina kwam ik nu precies een jaar geleden tegen. Ze had me ergens zien optreden en vroeg of ik ook bij het 60 jarig trouwfeest van haar ouders wil zingen. Dat is namelijk wat ik doe, naast mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik zing Indiase liederen uit de jaren 60 tot en met 90. Ze vroeg hoeveel het kostte voor een optreden, ik antwoordde doe maar wat 50 euro ofzo. Ze gaf me 200 euro. Ik was daar ontzettend blij mee, want ik moest ook mijn reiskosten van Amsterdam naar Den Haag en weer terug bekostigen. Een maand later kwam ik haar weer tegen op een feestje waar ik zou optreden. Ze zei ik kom speciaal naar jouw optreden kijken. Op het eind van de avond heb ik met haar gesproken en mijn ongenoegen uitgesproken: ik kom uit Amsterdam en wordt hier niet eens betaald en het weer zit ook tegen. Door de vragen die zij stelde kwam ik op het idee om een georganiseerd Dinnershow te plannen en uit te voeren. Na 3 maanden was dat gerealiseerd. De weg daarnaar toe heeft zij mij begeleid, een checklist gemaakt, goede afspraken en ook nagaan bij anderen of dat wel gebeurd, want je bent toch ook afhankelijk van anderen. Een grote show met nog een aantal zangers en een band was geslaagd. We hebben niet echt winst gemaakt, maar heb wel geleerd me sterk te maken en te doen waar ik voor sta en dat met plezier te doen. Ook heb ik geleerd, als mensen vragen op te treden, een redelijke prijs te vragen. Zina zei ook ga iets doen in waarin je goed bent. Momenteel ben ik bezig een zangtraining te ontwerpen en een nieuwe show te geven. Ik vraag nog steeds advies en begeleiding aan haar. Ze is een is een betrouwbaar persoon en komt haar afspraken na.


Ik kwam vorig jaar naar Nederland voor het overlijden van mijn vader. Zina en ik zijn namelijk zussen. We waren allebei heel erg verdrietig. 8 jaar geleden ben ik geëmigreerd naar Suriname. Dagelijks hebben we contact via WhatsApp. We hebben het vaak over het onderbewuste en dat dingen op je pad komen als de tijd daarvoor is. We geloven dat alles in het leven al uitgestippeld is. Soms ben je bewust daarvan en soms niet. Misschien moest mijn vader overlijden om elkaar weer persoonlijk te zien. Dat was misschien de aanleiding daarvoor. Zina had net De Nieuwe Coachopleiding afgerond en daarna hebben we gesproken over hoe ik me voel. Ik voel me dik, sloom en ik zit niet lekker in me vel. Ik wilde afvallen, maar niet op een agressieve manier, ik wilde het op mijn manier doen. In het gesprek met Zina kwamen allerlei ideetjes bij me naar boven hoe ik kon afvallen. Aan de hand daarvan hebben we een plannetje opgesteld om af te vallen. Een stimulans voor mij was zeker ook om voor elke afgevallen kilo 10 euro in de pot te doen, zodat we kunnen sparen voor een ticket naar Nederland. Na een jaar gaan we kijken wat de stand van zaken zijn en hoe we verder gaan. Tussentijds motiveert Zina mij door te wijzen op artikelen en advertenties over afvallen op een natuurlijke manier. Dit stimuleert mij weer om ook te gaan zoeken op internet en uit te proberen. Ik ben nu na 7 maanden 12 kilo afgevallen, ik voel me beter in mijn vel, ik kan meer en ik ga zeker nog een tijd door.
Ik ben een goede vriendin van Zina. En ik ben trots op haar dat ze eindelijk een eigen onderneming is begonnen. Ze heeft het al jaren erover en ik weet dat ze heel veel ervaring heeft, want ze heeft heel veel mensen, die ik ook ken geholpen en er heel veel tijd in heeft gestoken om een pakkende, maar toch laagdrempelige training te maken. Zina stimuleert mij al maanden om ook iets voor mezelf te beginnen in het zelfstandig ondernemen, want ze weet dat ik dat wil en dat ik precies al weet wat ik wil gaan doen. Ik ben alleen aan het uitstellen en ik maak me druk om de inkomsten als ik in loondienst mijn baan opzeg. Zina zegt durf risico’s te nemen, geen tijd hebben is geen smoes. Waar een wil is een weg. Plan het en wees gedisciplineerd. Nu haar training klaar is ga ik mezelf daarin verdiepen en laten inspireren en een plan van aanpak maken. Laatst stelde Zina mij voor aan haar boekhouder, die vertelde. Probeer uit wat je wilt doen, nu naast je baan, als het loopt, heb je meer zekerheid als je straks niet meer in loondienst bent. Dat heeft mij nog meer gestimuleerd. Steeds als ik met Zina heb afgesproken dan raak ik gemotiveerd, geïnspireerd en wil ik beginnen.

Team Recordmanagement & Data bij het COA

Meryem: Zina is altijd betrokken, duidelijk in uitleg geven. Ze geeft vertrouwen.

Danny: Zina is betrouwbaar en komt altijd haar afspraken na

Louiza: Zina is warm, meelevend en rechtvaardig persoon met een sterke doorzettingsvermogen. Je mag trots zijn op jezelf.

Gerda: een heel betrokken persoon. Altijd een luisterend oor. Ook in privésfeer is Zina iemand die voor iedereen klaarstaat. Ze is heel positief ingesteld en iemand die hard werkt aan de toekomst.

Sharine: Zina is heel collegiaal, heeft altijd een luisterend oor en kwam altijd met oplossingen

Luzolo: Zina is prettig in de omgang, heeft oog voor haar collega’s. Ze ziet de potentie en de mogelijkheden in je en zal je uitdagen en aanmoedigen om verder te komen dan je al bent