Wie?

Wie ben ik?

Mijn naam is Zina Azad Khan. Geboren in Suriname en getogen in Nederland. Sinds begin januari 2019 heb ik Realise the Universe opgezet. Na veel jaren werkervaring in werken met en in groepen (ook vrijwilligerswerk) heb ik nu besloten voor mezelf te gaan beginnen.

Ik heb heel kort als opbouwwerkster gewerkt in de Schilderwijk in Den Haag. Daar begon ik al met coaching. Ik heb deelgenomen aan de eerste verkorte studie in Amsterdam VU; bestuurskunde met als specialisatie Organisatie en Planning. Mijn werkzaamheden daarna hebben altijd bestaan uit coördineren van teams. Dit zijn ook de bouwstenen geworden dat bij mij hoort: plannen, organiseren, coördineren en coaching. In al die jaren heb ik geleerd dat er altijd mogelijkheden zijn om doelen te bereiken.

In mijn teams probeerde ik altijd de meer mogelijkheden van werknemers naar boven te brengen, te inspireren, verder te kijken dan wat er nu is. Soms lukte dat, soms niet. Ik dacht dat elk persoon die voor een groep staat (of met groepen werkt) een cursus of training nodig heeft om de werknemers energieker te maken en meer betrokkenheid te geven, zodat de doelen beter en makkelijker haalbaar zijn. Dat is ook het punt geweest dat ik besloot een korte coachingstraject op te zetten voor organisaties. Ik ben in me zelf gaan investeren. Vorig jaar heb ik De Nieuwe CoachOpleiding afgerond en ben momenteel nog bezig met de afronding van Leer Team Coachen. In beide opleiding en ook andere online trainingen die ik heb gevolgd komt altijd naar voren, wees bewust van jezelf, leer jezelf kennen, mediteer en investeer in jezelf. Dat heeft mij geïnspireerd om mijn trainingen als eerste op jezelf te richten. Pas daarna kan je jezelf en anderen (groepen)helpen. Via deze opleidingen ben ik heel veel andere online advertenties, webinars en trainingen tegengekomen om een eigen onderneming op te zetten. Dat heb ik dus gedaan.

Uit opgedane ervaring en kennis heb ik de training opgebouwd uit 3 gedeelten.

Leer jezelf kennen

Hoe bereik je jouw doel/droom/ of los jij je problemen op en hoe kan je anderen helpen ook hun doel/ droom/ problemen op te lossen

Coachen van groepen; wil je ook groepen begeleiden door bijvoorbeeld in organisaties je team sterker en energieker te maken om betere resultaten te behalen. Je kan het ook gewoon omdat je het leuk en interessant vindt.