Flower WorkshopWoensdag 26 februari 2020

18:30 tot 20:30

"Ik vond het super leu om te doen en heb veel geleerd."

"Heel leuk en gezellig!"

"Heel leuk."Realise the Universe biedt een Flowerworkshop aan om even lekker bezig te zijn, los te komen van de dagelijkse bezigheden. Geen stress. U gaat met een trots gevoel naar huis met een zelfgemaakt kunstwerk.


U heeft de keuze uit twee verschillende projecten, een frame boeket en een frame met droogbloemen. Zie hieronder de details van de projecten.

Frameboeket

Het frameboeket bestaat uit een zelfgemaakt frame en een handgebonden boeket.


het frame wordt gemaakt met als basis stevig karton, deze wordt bedekt met dik vilt en kan naar eigen invulling gedecoreerd worden met verschillende schelpen, parelkralen, etc.


Het boeket dat u gaat binden bestaat uit verschillende soorten bloemen en groen, onder andere; Rozen, Gerbera's, Alstroemeria's en Santini's.

Frame met droogbloemen

Het frame bestaat uit zelf in elkaar gebonden bamboe stokken van ca. 30/40 cm om een natuurlijk effect te creëren. De droogbloemen worden gebonden met dun wikkeldraad zodat het goed vast zit.

Er is eventueel een keuze uit een vierkant/rechthoekig frame en een driehoekig frame.

De verschillende droogbloemen die worden gebruikt zijn gerst, tarwe helichrysum, pampas, etc.

De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer, met de bus- en tramlijnen: 9, 11, 12 en 26.Via Rijkswegen net A-12 (Utrecht) en A-4 (Rotterdam, Amsterdam) via Rijswijk, Prinses Beatrixlaan en afslag Den Haag, via Laan van Hoornwijck.Parkeren is mogelijk op het achtergelegen parkeerterrein en aan de openbare weg. (vanaf 18:00 betaald parkeren)